Blev Superligaens største salg nogensinde: Nu har han scoret sit første mål i Frankrig

Ernest Nuamah kom søndag på måltavlen for Lyon for første gang, efter han denne sommer skiftede til Ligue 1-klubben i et rekordstort salg af FC Nordsjælland.

Ernest Nuamah scorede søndag sit første mål for Lyon.

Ernest Nuamah har søndag scoret sit første mål for franske Olympique Lyon.

Den ghanesiske landsholdsspiller skiftede ad omveje til Lyon fra FC Nordsjælland i sommerens transfervindue.

Her blev han samtidig Farum-klubbens største salg nogensinde – og også det største salg i Superligaen nogensinde.

Den 19-årige kantspiller spillede fra start i sine to første kampe som Lyon-spiller, men blev siden henvist til bænken.

Søndag var han dog at finde i startelleveren igen, da Lyon tog imod Lorient.

Her kom gæsterne bedst fra start, da 17-årige Eli Junior Kroupi gjorde det til 0-1 for Lorient i det 16. minut.

Blot fem minutter senere takkede Ernest Nuamah dog for sin plads i startelleveren, da han sparkede bolden i mål med en flot halvflugter.

Den tidligere FCN-profils udligningen blev samtidig startskuddet til en Lyon-opvisning, da Alexandre Lacazette allerede minuttet efter og igen i det 41. minut gjorde det til 2-1 og 3-1.

Medie: FIFA vil undersøge Nuamah-handel

Lorient gav dog ikke op, og kort efter pausen fik selvsamme Eli Junior Kroupi reduceret til 3-2, inden gæsterne i det 79. minut fik scoret til 3-3, hvilket blev kampens resultat.

Nuamah blev skiftet ud ved stillingen 3-2 i det 71. minut.

Med de delte point kradser krisen fortsat i Lyon, hvor man befinder sig på 17. pladsen og dermed under nedrykningsstregen i Ligue 1.

Den franske traditionsklub har blot fået hentet tre point efter de første otte runder af den bedste franske række.

Ernest Nuamah er ikke den eneste tidligere FCN-spiller, der søndag kom på måltavlen. Læs om to andre nedenfor.

Mål og Highlights: Newcastles stime brudt trods to mål af Alexander Isak
Mål og Highlights: Salah-show var ikke nok – Liverpool og Brighton deler