3F Superligaen

Uwe Rösler inden FCK: De ser nok ikke frem til at møde os

F.C. København gæster søndag Ceres Park, hvor AGF skal forsøge at få hentet en sejr efter en pointfattig stime.

Uwe Rösler om kampen mod F.C. København i Superligaen søndag.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

AGF har hentet to point i de seneste fire kampe, hvilket placerer Aarhus-klubben på en aktuel syvendeplads efter 10 runder af Superligaen.

Søndag lyder modstanderen så på F.C. København, der slår vejen forbi Ceres Park.

Selvom det er et af Superligaens tophold, der gæster AGF, så er cheftræner Uwe Rösler langt fra modløs i forhold til chancerne for en sejr.

Den tyske AGF-cheftræner mener heller ikke, at man skal gøre noget anderledes i forhold til de seneste kampe, når modstanderen søndag hedder FCK.

– Vi skal spille på samme måde, som vi har gjort i de seneste kampe. Det har været gode og intense kampe. Vi har været helt med i dem alle, og modstanderen har i nogen situationer haft lidt mere end os, eller vi kunne ikke få et uafgjort resultat vippet over til en sejr. Og VAR har spillet en rolle i alle kampe.

– Så vi skal have alle de point over på vores side, siger Uwe Rösler til campo.dk.

Han peger samtidig på, at udsigten til en kamp i Aarhus nok ikke ligefrem huer FCK, der senest gav alt i en tæt affære mod Bayern München hjemme i Parken tirsdag.

– De ser formentlig ikke så meget frem til, at de skal over til os efter tirsdagens Champions League-kamp. Det ved vores spillere. Vi ved, vi kan skabe problemer for dem. Men… det kræver en helt perfekt dag.

– De er dansk fodbolds flagskib, og de repræsenterer dansk fodbold på flotteste vis. Men i de 90 minutter betyder det intet for os. De skal komme her, og sandheden ligger på banen i de 95 minutter. På søndag er det bare 11 mod 11.

– De er på et andet niveau i forhold til at spille på det højeste niveau i Europa og så samtidig vinde kampe i Superligaen. I en stærk Superliga. Der adskiller de sig fra resten af superligaholdene. Spillerne, men også staben i FCK, er gearet til at spille europæisk fodbold, og på den måde er de foran alle i Superligaen, siger Uwe Rösler.

Uwe Rösler om stor respekt for ung Neestrup: Han stabiliserede skibet

F.C. København har med tirsdagens 2-1-nederlag mod Bayern München nu tabt sine seneste to kampe, efter det blev til et nederlag i Parken mod FC Midtjylland lørdag.

Kampen mellem AGF og FCK fløjtes i gang i Aarhus klokken 20.00 og kan ses på TV3 Sport og Viaplay.

Interview: Allan Hvid

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P