Premier League

Tottenham har vist storform under Postecoglou: Førstepladsen betyder ingenting

Selvom Tottenham lørdag lagde sig i førerposition i Premier League, nægter Ange Postecoglou at lade sig rive med over de gode resultater.

Soccer Football - Premier League - Luton Town v Tottenham Hotspur - Kenilworth Road, Luton, Britain - October 7, 2023 Tottenham Hotspur manager Ange Postecoglou celebrates after the match REUTERS/David Klein NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR 'LIVE' SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 45 IMAGES, NO VIDEO EMULATION.NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS.

Tottenham har været flyvende under Ange Postecoglou.

Lørdag blev det endnu en sejr i Premier League, selvom holdet var nede med 10 mand, og Spurs ligger dermed på en foreløbig førsteplads.

Det har fået flere til at gisne om, hvad den australske træner og spillerne kan drive det til, men den nytilkomne Premier League-træner afviser overfor Football London, at det er noget, som bliver diskuteret blandt spillerne:

– De ved, at det kun er oktober og at være i toppen af ligaen nu betyder ingenting, udover at det betyder, at vi har startet sæsonen godt.

– Det er ikke, fordi vi sidder og tænker, at vi har opnået nået. Vi har ikke opnået noget, alt vi har gjort er at lægge at virkelig godt fundament. Vores mål og ambitioner ligger i forbedringer. Kan vi spille bedre? Kan vi blive et bedre hold? Hvis vi gør det, så må vi se, hvor det bringer os, forklarer Postecoglou.

Tottenham kan miste førstepladsen søndag, hvor både Arsenal og Manchester City kan gå forbi holdet. De to hold møder hinanden, og du kan se hvor og hvornår kampen afvikles i vores TV-guide.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P