Se målet: Dolberg-scoring sendte Anderlecht til tops

Kasper Dolbergs scoring havde afgørende betydning for Anderlecht, der med sejren over KV Mechelen på midlertidig basis indtager førstepladsen i Belgien.

Anderlecht's Belgian forward #12 Kasper Dolberg (R) celebrates scoring his team's first goal during the Belgian "Pro League" First Division football match between RSC Anderlecht and Club Brugge at Lotto Park in Brussels on September 24, 2023. (Photo by LAURIE DIEFFEMBACQ / Belga / AFP) / Belgium OUT

Anderlecht topper den belgiske Jupiler Pro League.

Danskerklubben vandt lørdag 2-1 over KV Mechelen, hvor Kasper Dolberg var blandt målscorerne.

Til kampen havde klubbens danske træner, Brian Riemer, Kasper Schmeichel med i målet, imens den blonde danske angriber blev flankeret af Anders Dreyer i offensiven.

Det var dog den 19-årige belgier Mario Stroeykens, der åbnede målscoringen for Bruxelles-klubben.

Efter 14 minutter blev sat op af den tidligere Dortmund-kant og belgiske landsholdsspiller Thorgan Hazard, og herfra kunne midtbanespilleren scorer til 1-0.

I anden halvleg var det så Dolbergs tur. Efter en times spil kom han først på et fladt indlæg i det lille felt, og herfra kunne den tidligere Ajax-angriber score et af de lettere mål i karrieren.

Med godt 17 minutter igen reducerede Mechelens Nikola Storm, men det fik ingen betydning for udfaldet af kampen. Til slut afgjorde indskiftede Francis Amuzu kampen ved at score til 3-1 for hjemmeholdet.

Dermed overtog Anderlecht førstepladsen fra Union Saint-Guilloise, der har spillet en kamp mindre.