NordicBet Ligaen

Mål og Highlights: Med drømmescoring holder Kolding fast i toppen efter sejr over HB Køge

Nok er Kolding IF netop rykket op i NordicBet Ligaen, men med dagens sejr over HB Køge spiller oprykkerne med i den sjove ende.

Kolding slog HB Køge.

I NordicBet Ligaen er holdene netop gået ind i anden halvdel af grundspillet, og det fejrede Kolding IF lørdag med en sejr og et sandt drømmemål.

Hjemme på Autocentralen Park i Kolding blev HB Køge nemlig sendt hjem til Sjælland med et 3-1-nederlag.

Efter en forholdsvis lige første halvleg, som sluttede målløst, skulle der kun gå fire minutter af anden halvleg, inden forsvarsspilleren Christian Vestergaard gjorde det til 1-0. Den føring udlignede William Madsen dog efter en god times spil.

Med fem minutter tilbage af kampen ville indskiftede Mathias Kristensen lege med, og hvilken leg det blev!

Fra 20-25 meters afstand sendte han et frispark via trekantssammenføjningen og ind i mål til en 2-1-føring.

Kort efter gjorde angrebskollegaen Christian Kudsk Mortensen det til slutresultatet 3-1.

Med sejren holder Kolding fast i topholdene i NordiBet Ligaen, hvor de efter 12 runder har otte point op til AaB på førstepladsen og henholdsvis fem og ét point op til Sønderjyske og FC Fredericia på anden- og tredjepladsen.

Se alle kampens mål i videoen over artiklen.