Premier League

Guardiola med sidste nyt: Stones er ude – De Bruyne i bedring

Manchester City forbereder sig på weekendens Premier League opgør ude mod Arsenal. Den kamp bliver definitivt uden John Stones slog Pep Guardiola fast på fredagens pressemøde.

Pep Guardiola lever sig ind i kampen ude fra sidelinjen for Manchester City.
Foto: Ronny Hartmann/AFP/Ritzau Scanpix.

Manchester City skal tilbage på sejrskurs efter sidste spillerundes 2-1 nederlag til Wolverhampton, når de søndag spiller mod Arsenal.

Til det opgør håbede klubben på, at forsvarsspilleren John Stones muligvis kunne være klar efter en længere skadesperiode. Det kommer dog ikke til at ske. Det fortalte Pep Guardiola på et pressemøde fredag.

– Han er ikke klar til at spille. Måske bliver han det for landsholdet, men ikke for os, siger Manchester Citys manager.

Ligeledes kom Guardiola også med en opdatering på, hvordan det står til med midtbanestjernen Kevin De Bruyne, der har siddet ude med en skade siden den første kamp i Premier League-sæsonen.

Her havde spanieren positivt nyt om den 32-årige belgier.

– Kevin kommer ind på forskellige tidspunkter af dagen, enten før træning eller for at modtage behandling. Efter træningerne ses han med fysioterapeuterne og så videre.

– Jeg ser ham selvfølgelig hver dag, og han begynder at få det bedre, og er i godt humør. Forhåbentligt vil han være tilbage hurtigere end forventet, siger Guardiola.

Manchester City og Arsenal møder hinanden søndag aften klokken 17:30, når Pep Guardiolas mandskab skal på besøg på Emirates Stadium.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P