NordicBet Ligaen

AaB vinder sikkert i nedrykkerduel mod Horsens

AC Horsens tog imod AaB fredag aften, da sidste sæsons nedrykkere fra Superligaen mødtes i NordicBet Ligaen.

AaB han ansat Michael Tuxen Boll som ny administrerende direktør.

AaB viste klasseforskel, da AC Horsens hjemme tabte med 1-4 til nordjyderne i NordicBet Ligaen.

Udeholdet var fra start det bedste hold, og det gav belønning allerede efter otte minutter, da Sebastian Otoa scorede til 0-1 for AaB.

Selvsamme Otoa var på pletten igen et kvarter senere, da den 19-årige forsvarsspiller scorede sit andet mål i kampen til 0-2 efter 23 minutter, hvilket også blev resultatet til pause.

I anden halvleg var det igen AaB, der kom først på scoringstavlen, da Younes Bakiz kun skulle bruge otte minutter på banen, før han på et straffespark kunne sende nordjyderne i front med 0-3.

Hjemmeholdet skulle dog også komme på tavlen i fredagens nedrykkerduel, da Anders K. Jacobsen i det 73. minut kunne sparke reduceringen ind i AaB-målet til 1-3.

AaB fik dog lukket og slukket kampen endegyldigt, da Pedro Ferraira scorede til 1-4 i det 87. minut.

NordicBet Ligaens topscorer sikrede Sønderjyske 2-1 sejr i topopgør mod Fredericia

AaB kunne dermed trække sig sejrrigt ud af kampen på CASA Arena Horsens, hvilket betyder, at Superliga-nedrykkeren bevarer førstepladsen i NordicBet Ligaen på trods af, at Sønderjyske også vandt fredag aften.