3F Superligaen

Viborg FF henter talentchef i OB

Viborg FF præsenterer torsdag den 32-årige Mads Holm, som ny talentchef i klubben. Mads Holm kommer senest fra en rolle som udviklingschef på OBs akademi.

Mads Agesen forstår ikke kritikken af Anton Gaaei-handlen
Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Mads Holm bliver ny chef for talentudviklingen i Viborg FF.

Det har Viborg FF offentliggjort torsdag, og fortæller, at klubben har været igennem en grundig proces, og valget er altså faldet på fynske Mads Holm, der har haft sin daglige gang i OB i 11 år.

Sportschef Mads Agesen fortæller på klubbens hjemmeside, at Mads Holm har været førsteprioriteten lige fra første dag, og forklarer, hvorfor valget er faldet på Holm.

– Vi mener, at vi har fundet den helt rette i Mads, og vi er meget stolte over, at han har valgt os, da vi mener, at han er en stor kapacitet indenfor dansk talentudvikling. Han kommer med stor erfaring fra forskellige roller i OB, hvor han har været en vigtig del af opbygningen af deres stærke akademi, fortæller Agesen.

Mads Holm stopper som udviklingschef under Tonny Hermansen i OB, og starter som talentchef hos Viborg FF. Og Holm ser frem til den nye opgave.

– Jeg glæder mig rigtig meget til at starte i Viborg FF, hvor jeg ser en klub med en rigtig stærk kultur og et stort udviklingspotentiale, udtaler Holm.

– Viborg har allerede lavet rigtig gode talenthistorier, og nu har klubben besluttet sig for at skrue endnu mere op for arbejdet, så vi i fremtiden kan lave endnu flere, og det glæder jeg mig til at blive en del af.

– Jeg skal være med til at sætte en ny strategisk retning for talentafdelingen og få etableret nogle gode strukturer ned igennem akademiet, så vi kan løfte talentarbejdet til et nyt niveau.

Viborg FF oplyser, at Mads Holm starter i domkirkebyen senest ved årsskiftet.

Viborg FF henter dansker hjem fra USA

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P