3F Superligaen

Uwe Rösler om AGF’s målmandsduel: Jeg har ikke besluttet mig endnu

Torsdagens AGF-træning blev udført i stærk blæst på Fredensvang i Viby, og søndag skal AGF forsøge at undgå et decideret stormvejr mod Superligaens førerhold F.C. København. Og konkurrencen i målet, nu hvor Bailey Peacock-Farrell vender tilbage fra karantæne, er stadig helt åben, siger cheftræneren.

Jesper Hansen har stået de seneste to superligakampe for AGF, men Uwe Rösler har stadig ikke afgjort, hvem der står søndag mod F.C. København
Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Der er pres på AGF søndag aften mod F.C. København.

Det er der altid, når den københavnske storklub kommer på besøg. Men særligt nu, hvor AGF har mistet dyrebare point i de seneste kampe, vil der være et stort pres på spillerne.

I AGF-målet har den rutinerede Jesper Hansen taget over, imens nordirske Bailey Peacock-Farrell har afsonet to karantænedage, og så er spørgsmålet naturligvis, hvem der står søndag aften.

Efter torsdagens AGF-træning er der i hvert fald ikke kommet nogen afklaring.

– Jeg har ikke besluttet mig endnu, sagde Uwe Rösler umiddelbart efter torsdagens træning, hvor begge målmænd “spillede med førsteholdet”.  

– Jeg har fået nogle gode indtryk, men jeg skal også tale med min stab. Så jeg har ikke taget min beslutning. Og i dag så du, at jeg brugte dem begge. Jeg træffer min beslutning i morgen, så de hver kan forberede sig på situationen, afslørede Uwe Rösler endvidere overfor campo.dk.

Jesper Hansen, der har vogtet målet i de seneste to spillerunder, er altså ikke garanteret nogen fortsættelse i AGF-målet. Konkurrencen er knivskarp, hvilket de to konkurrenter og kolleger også selv fornemmer.

– Det er et godt spørgsmål, og det er trænerens vurdering. Det er spændende at se, hvem han vælger. Jeg håber da, at jeg har åbnet det lidt mere op. Nu må vi se, siger Jesper Hansen til campo.dk.

– Jeg ved ikke noget, og jeg forventer heller ikke en masse. Jeg klør bare på de næste par dage, og så må vi se, hvem der står på søndag. 

AGF-back nyder tiden i Aarhus, men: Vil selvfølgelig gerne videre og opnå mine drømme

– Vi (Jesper Hansen selv og Bailey Peacock-Farrell, red.) spiller begge to med den formodede startopstilling i træning i dag (torsdag, red.), og så må man byde sig til der. Det, synes jeg sådan set, er fair nok, når konkurrencen er, som den er. Og så er det jo åbent, som cheftræneren også har sagt.

AGF’s kamp mod FCK spilles søndag aften klokken 20.00 på Ceres Park. Se weekendens tv-kampe her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P