Tomasson efter fjerde nederlag i træk: ‘Drengene gjorde det fremragende’

Jon Dahl Tomasson og Blackburn Rovers fik en god start på denne sæsons Championship, men de seneste fire kampe har budt på fire nederlag. Onsdag aften skete det igen, men alligevel danskeren var tilfreds med sit hold.

Jon Dahl Tomasson for Blackburn
Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix

Nul point i fire kampe.

Det er sandheden for Jon Dahl Tomasson og Blackburn Rovers, der onsdag aften tabte igen, denne gang på udebane mod Coventry.

Men optimismen er høj hos den 47-årige dansker, som fremhæver både spillet og mentaliteten hos sit Blackburn-mandskab, der ligger to point over nedrykningspladserne i den engelske Championship.

– Vi er selvfølgelig skuffede over resultatet, men vi kan ikke klage over præstationen, fordi drengene lavede et fremragende stykke arbejde, sagde danskeren til Blackburns hjemmeside efter kampen.

Danskeren mente uafgjort havde været et mest fair resultat, og det Blackburn fik da også annulleret et mål, hvor der blev dømt frispark til Coventrys målmand i stedet.

Jon Dahls Blackburn sejrede i sæsonåbner – to mål på to minutter

Jon Dahl rettede da også skytset mod dommerstanden, som ikke arbejder for Blackburn for tiden.

– De beslutninger ændrer kampe, og de beslutninger går ikke rigtigt vores vej i øjeblikket.

Næste opgave for Jon Dahl Tomasson og Blackburn Rovers er lørdag, hvor bundholdet Queens Park Rangers venter på hjemmebane.

Sikke en lussing! Jon Dahl og Blackburn gennembankede League Two-modstander i Carabao Cuppen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P