Europa League

Sen Brighton-udligning og overraskende førehold i EL-dynamitpulje

Europa Leagues dynamitpulje har et overraskende førehold, efter begge kampe endte med remis i turneringens Gruppe B.

Joao Pedro stod for den sene udligning, da Brighton spillede remis mod Marseille.

AEK Athen topper Europa Leagues dynamitpulje, efter de torsdag aften tog point fra Ajax Amsterdam.

Steven Bergwijn bragte gæsterne foran på straffespark efter en halv times spil, inden Domagoj Vida fik udlignet midt i anden halvleg og sikret AEK endnu et stort resultat i den svære pulje.

I puljens anden kamp mellem Marseille og Brighton skulle der sent dram til, før Brighton kunne juble over deres første point i europæisk regi nogensinde.

Kampen, der endte 2-2, blev afgjort på et straffespark i 88. minut, hvor Joao Pedro udlignede for Premier League-klubben, efter man havde været nede med 2-0.

Dermed er AEK altså noget overraskende på førstepladsen i pulje efter to færdigspillede runder, mens Marseille tager andenpladsen med to point og både Brighton og Ajax ligger på et enkelt.