Premier League

Medie: Onana vælger United over AFCON

André Onana har efter sigende besluttet, at han ikke stiller sig til rådighed for Cameroun til vinterens Africa Cup of Nations.

André Onana vil ikke spille AFCON for Cameroun alligevel.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

André Onana har fået en hård start i Manchester United.

Efter flere sløje præstationer, hvor han både har set usikker ud og manglet redninger, toppede han det, da han tirsdag spillede den måske hidtil dårligste kamp for klubben mod Galatasaray.

Den 27-årige camerouner har da heller ikke selv lagt skjul på, at han er ikke er tilfreds med starten i den engelske storklub. Noget han nu angiveligt er klar til at reagere på.

Torsdag skriver ESPN, at Onana har bestemt sig for, at han ikke står til rådighed for Cameroon, når de til januar spiller Africa Cup of Nations.

Det skyldes, at han vil fokusere på Manchester United og lægge flere timer på træningsbanen, fremfor at tørne ud til AFCON.

Til januar, mens Africa Cup of Nations løber af stablen i Elfenbenskysten, spiller United samtidig mod Tottenham, Wolverhampton, West Ham og Aston Villa i Premier League, og her vil Onana altså gerne være i den bedst mulige forfatning for klubben.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Den forhenværende Inter-stjerne udtalte ellers så sent som i september, at han var klar til at tørne ud for Cameroon, hvis hans land havde brug for ham.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P