Conference League

Italiensk træner bekræfter: Dansker starter i europæisk kamp

Mange danskere kan komme i spil torsdag aften, når der spilles Europa League og Conference League hen over kontinentet. I Italien kommer en dansker helt sikkert i spil, det fortalte træneren nemlig på pressemødet forud for kampen.

Soccer Football - Serie A - Inter Milan v Fiorentina - San Siro, Milan, Italy - September 3, 2023 Fiorentina coach Vincenzo Italiano before the match REUTERS/Massimo Pinca

Det er sjældent, en træner offentliggører startende spillere på et pressemøde.

Det valgte Vicenzo Italiano dog at gøre, da han mødte pressen i Italien, forud for Conference Leauge-opgøret mellem italienske Fiorentina og ungarske Ferencvaros.

Og Fiorentinas 45-årige træner havde gode nyheder med på pressemødet, hvis man har danskerbrillerne på.

Her gav Italiano nemlig en skadeupdate på La Violas spillere, og i den forbindelse løftede han sløret for, at Oliver Christensen starter i Fiorentina-målet torsdag aften.

– Cristiano Biraghi er i bedring, og han trænede med holdet i dag. Jeg håber han er klar til at spille i morgen, fordi vi skal spare spillere og fordi han er en nøglespiller for os. Oliver Christensen starter på målet, fortalte træneren ifølge Fiorentinas hjemmeside.

Det er foreløbigt blevet til tre kampe for Fiorentina, siden den fynske målmand skiftede fra Hertha Berlin i sommer. Han har indkasseret otte mål i de tre kampe.

Conference League-kampen mellem Fiorentina og Ferencvaros starter klokken 21:00.

Oliver C og Fiorentina smed sejren i Belgien

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P