Conference League

FC Nordsjælland ydmygede Ludogorets og lever stadig i Conference League

FC Nordsjælland var aldrig i problemer, da man tog en vigtig sejr mod avancement i Conference League mod Ludogorets.

FC Nordsjaelland's Benjamin Nygren scores to make it 4-1. The Conference League group H match between FC Nordsjaelland and PFC Ludogorets in Farum on Thursday 5 October 2023. (Photo: Liselotte Sabroe/Scanpix 2023)

Alt kan stadig ske for FC Nordsjælland i Europa League.

I hvert fald gjorde Farum-klubben sine muligheder for videre avancement i turneringen betragteligt bedre, da man slog Ludogorets med 4-1 på hjemmebane torsdag aften.

Sejren kom i hus efter en livlig første halvleg, som bøde på hele fem scoringer, hvoraf kun et enkelt altså var i FCN-nettet.

Marcus Ingvartsen startede festen allerede efter to minutter med 1-0-målet på straffespark, inden bulgarerne faktisk udlignede.

To minutter efter startede Nordsjælland-showet så for alvor, og inden pausen kom både Ibrahim Osman, Jeppe Tverskov og Benjamin Nygren på tavlen.

Hvis kampen ikke i forvejen var lukket, så gjorde Ludogorets det selv i anden halvleg, da et selvmål gjorde det til 5-1, og Benjamin Nygren og Theodor Rasmussen senere gjorde ydmygelsen total med målene til 6-1 og 7-1.

Tottenham bekræfter: Nyindkøb har været under kniven

I gruppens andet opgør tog Fenerbahce en pligtsejr på 3-1 mod Trvana.

Dermed topper tyrkerne Gruppe H, mens FC Nordsjælland indtager andenpladsen med en bedre målscorer end Ludogorets.