Premier League

Medie: Dom fældet over udskældt VAR-dommer – Undgår fyring på trods af kollosal fejl

Darren England har modtaget meget kritik fra særligt Liverpool-fans efter sin kæmpe fejl i kampen mod Tottenham, der kostede The Reds et mål.

Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

VAR-dommeren Darren England kan ånde lettet op.

Ifølge avisen The Telegraph slipper han for en fyrreseddel fra det engelske dommerforbund, PGMOL, efter sin kæmpe fejl i kampen mellem Tottenham og Liverpool.

Her anbefalede England ikke et VAR-tjek til kampens dommer, efter Luis Diaz føringsmål oprindeligt var blevet dømt offside. Det skyldes, at han troede, at den oprindelige dom var onside, hvorfor målet ikke blev tjekket igennem.

Columbianeren befandt sig som bekendt på den rigtige side af offsidelinjen, og efterfølgende har Liverpool været ude og kritisere dommerpræstationen i kraftige vendinger. Senest har Jürgen Klopp krævet, at kampen bliver spillet om.

Den udskældte dommer slipper dog ikke helt for repressalier. PGMOL har som direkte konsekvens af brøleren besluttet, at Darren England ikke kommer til at være involveret i flere kampe med Liverpool i denne sæson.

Derudover er både han og VAR-assistenten i kampen begge taget af næste weekends kamp mellem Nottingham Forest og Brentford.

Dommerforbund offentliggør lydklip fra VAR-vognen efter fadæse: Blev instrueret i at stoppe spillet

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P