Mål og Highlights: Lazio sejrede til allersidst trods dansk Celtic-assist

Der var danskerdyst i Champions League onsdag aften, da Celtic tog imod Lazio. Se mål og highlights inde i artiklen.

Se højdepunkter, mål og highlights fra Champions League-kampen mellem Celtic og Lazio.

Matt O’Riley var med fra start, da skotske Celtic tog imod italienske Lazio i Champions Leagues gruppe E onsdag aften.

Også de italienske gæster råder over en dansker i form af den tidligere FC Midtjylland-spiller Gustav Isaksen – han var dog ikke med fra start, men blev skiftet ind efter 68 minutter.

Chelsea fik annulleret et mål for offside nær kampens slutning, så da Lazios Pedro scorede seks minutter inde i tillægstiden, var det derfor et sejrsmål til resultatet 1-2. Matt O’Riley stod for assisten på Celtics gældende mål.