Mål og Highlights: Yussuf Poulsen assisterede forgæves for Leipzig efter sene City-scoringer

Manchester Citys sene mål udgjorde forskellen mod RB Leipzig. Se mål og highlights i artiklen.

Manchester City er på besøg hos RB Leizig i Champions League.

Manchester Citys to sene mål afgjorde kampen og sørgede for en 3-1-sejr over RB Leipzig på udebane i Champions League.

De gæstende englændere kom foran efter 25 minutter, da Phil Foden flugtede bolden i mål. Kort efter pausen assisterede Yussuf Poulsen så for Lois Openda, der udlignede til 1-1.

Mod kampens slutning er det så indskifterne Julian Alvarez og Jeremy Doku, der afgør sagerne. Først da belgieren assisterer for Alvarez, der scorer til 2-1 efter 84 minutter, og slutteligt i overtiden, hvor argentineren gengælder tjenesten til 3-1.