Mål og Highlights: Newcastle udklasserede PSG i ‘Oil Classico’

To af de rigeste klubber i verden mødte hinanden i Champions League, hvor Newcastle i perioder udspillede Paris Saint-Germain. Se mål og highlights her.

PSG gæster Newcastle i Champions League-gruppespillet.

Newcastle var langt hen ad vejen det bedste hold i Champions League-opgøret mod Paris Saint-Germain, der endte 4-1.

De to olierige klubber dystede på St. James Park, hvor taget lettede efter første halvleg, da hjemmeholdet bragte sig foran 2-0 efter mål af Miguel Almiron og Dan Burn.

Anden halvleg startede som første halvleg sluttede: med kæmpejubel fra hjemmepublikummet. Her var det Sean Longstaff, der scorede til 3-0. Selvom Lucas Hernández seks minutter senere reducerede, blev det ikke til mere. I stedet satte Fabian Schär et punktum kampen med et langskudsdrøn til 4-1.

M. Almirón
17′
D. Burn
39′
S. Longstaff
50′
F. Schär
90’+1′
L. Hernández
56′

Newcastle 1-0 Paris Saint-Germain (Miguel Almiron, 17′)

Newcastle 2-0 Paris Saint-Germain (Dan Burn, 39′)

Newcastle 3-0 Paris Saint-Germain (Sean Longstaff, 50′)

Newcastle 3-1 Paris Saint-Germain (Lucas Hernández, 56′)

Newcastle 4-1 Paris Saint-Germain (Fabian Schär, 90+1′)

Highlight endnu ikke tilgængeligt

Mål og Highlights: Lewandowski skadet i snæver Barca-sejr over Porto
Mål og Highlights: Lazio sejrede til allersidst trods dansk Celtic-assist
Mål og Highlights: Yussuf Poulsen assisterede forgæves for Leipzig efter sene City-scoringer
Mål og Highlights: Alvaro Morata og Griezmanns saksespark sikrede Atletico sejren mod Feyenoord
Mål og Highlights: Shakhtar udnytter gigantisk målmandsbrøler i vildt comeback

Røde Stjerne 2-2 Young Boys

Dortmund 0-0 AC Milan