Premier League

Klopp ønsker omkamp mod Tottenham efter VAR-skandale

Liverpools manager Jürgen Klopp holdte onsdag eftermiddag pressemøde forud for tordagens Europa League-kamp mod Royale Union SG. Og her kom tyskeren med bemærkelsesværdig udmelding om sidste rundes VAR-skandalekamp mod Tottenham.

Klopp vil have omkamp mod Spurs
Foto: Ed Sykes/Reuters/Ritzau Scanpix

Der har været sagt og skrevet meget om VAR, efter at Luis Diaz’ scoring mod Tottenham Hotspur fejlagtig blev underkendt for offside.

Den engelske fodbolddommerorganisation (PGMOL) lagde sig fladt ned efter kampen, og tirsdag blev lydbåndet med dommernes kommunikation så frigivet.

Og onsdag kom Klopp så med sin reaktion.

– Jeg siger det ikke som manager for Liverpool, men som en fodboldperson. Jeg mener, at den eneste udvej bør være en omkamp. Det sker nok ikke, sagde Klopp ifølge engelske The Athletic.

– Så vidt jeg kan huske, er sådan noget aldrig sket før, det er derfor, jeg synes, der kampen bør spilles om.

Dommerforbund offentliggør lydklip fra VAR-vognen efter fadæse: Blev instrueret i at stoppe spillet

Klopp udtalte efter kampen lørdag, at han aldrig havde oplevet noget lignende, men onsdag forsikrer den tyske manager, at han ikke bærer nag over for dommerne.

– Jeg er ikke vred på nogen af dem, slet ikke. Vi skal ikke gå efter dem. De begik en fejl, og jeg er sikker på, at de havde det forfærdeligt den aften. De gjorde det ikke med vilje, og det må vi ikke glemme, fortalte den 56-årige tysker.

Jürgen Klopp og hans mandskab spiller torsdag aften klokken 18:45 på Anfield mod belgiske Royale Union SG i Europa League.

‘Check complete’: Tilliden til VAR har aldrig været lavere

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P