3F Superligaen

Efter politi-tifo: Kæmpe bøde til FCK

Politikritiske bannere kom til syne på F.C. Københavns fanafsnit, da der blev spillet københavnerderby på Brøndby Stadion i sidste måned. Nu har Fodboldens Disciplinærinstans afsagt dommen, og der venter en stor bøde til FCK.

FCKs Kevin Diks under superligakamp mellem Brøndby IF - FC København i Brøndby, søndag den 24 september 2023.. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)

Det var tydeligt utilfredse FCK-fans, der på en medbragt tifo lod deres harme mod Politiet komme til syne under udekampen mod Brøndby IF.

Onsdag faldt hammeren så fra Fodboldens Disciplinærinstans, som behandler og strafudmåler sager om mulige lovovertrædelser i dansk fodbold.

Og det bliver en dyr omgang for den københavnske klub.

Disciplinærinstansen skriver, at kampens hoveddommer Morten Krogh ikke har indberettet tifoen, og at det derfor er Fodboldens Disciplinærinstans, der af egen drift har valgt at indlede en sag.

Forud den politikritiske tifo, melder instansen om cirka 60 styks antændt pyroteknik og et ødelagt sikkerhedsnet foran de medrejsende fans.

Politiet er skuffet over FCK’s fans: Det er noget svineri

Derfor har Fodboldens Disciplinærinstans pålagt FCK at betale en bøde på 250.000 kroner.

FCK har to uger til at anke sagen.

Campo.dk har bedt F.C.København om en kommentar, men klubbens kommunikationschef, Jes Mortensen, oplyser, at de først skal til at gennemgå dommen nu, og derfor ikke har noget svar for nærværende.

Mål og Highlights: Bardghji vendte kampen med to sene scoringer i FCK-sejr over Brøndby

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P