Premier League

‘Check complete’: Tilliden til VAR har aldrig været lavere

Den tidligere Liverpool-spiller og nuværende fodboldekspert på Sky Sports Jamie Carragher mener, at tilliden til VAR er på sit absolutte lavpunkt.

Dommer Simon Hooper tjekker en af kampens VAR-kendelser mellem Tottenham og Liverpool.
David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Lørdag aften skete det, der bare ikke må ske.

Luis Díaz’s scoring for Liverpool på udebane mod Tottenham blev annulleret på baggrund af en forkert offsidekendelse, hvilket PGMOL (den engelske dommersammenslutning, red.) efterfølgende har erkendt.

Det får nu kritikken frem hos den tidligere Liverpool-spiller, Jamie Carragher, som nu arbejder som fodboldekspert på Sky Sports.

I situationen fra weekendens 2-1 sejr til Tottenham over Liverpool giver VAR fejlagtigt kommandoen “check complete” til banedommer Simon Hooper, hvorefter han sætter spillet igang igen i løbet af to sekunder.

Og tilliden til systemet er væk, mener Carragher, der også fremhæver en fejl, PGMOL erkendte efter kampen mellem Manchester United og Wolverhampton tidligere på sæsonen, hvor Andre Onana begik et straffespark. Også dengang erkendte PGMOL, der var begået en fejl i VAR-rummet. Og også dengang var dommeren Simon Hooper.

– Tilliden til VAR har aldrig været lavere, siger Carragher på Sky Sports.

– Det her er et lavpunkt for VAR. Ikke kun i den her situation, men også hvad der skete i starten af sæsonen, og du kan ikke rigtig tro på de forklaringer, der bliver givet, tordner eksperten.

Tirsdag aften valgte PGMOL at offentliggøre lydfilen fra VAR-kommunikationen i lørdagens kamp. Den dialog kan du høre her.

Dommerforbund offentliggør lydklip fra VAR-vognen efter fadæse: Blev instrueret i at stoppe spillet
Mål og Highlights: Højlunds to mål var ikke nok i Manchester Uniteds nedtur mod Galatasaray

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P