Champions League

Bayern-CEO på spillerhotellet: ‘Vi lærte i dag at FCK ikke er nem kamp’

Jan-Christian Dreesen var en meget tilfreds Bayern Münchens direktør, da han afholdte tale på hotellet, efter tyskernes hårdtkæmpede 1-2 sejr over FCK tirsdag aften.

Bayern Munchens direktør hyldede sit hold efter kampen
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

F.C. København spillede en flot kamp, men måtte se sig slået til sidst af Bayern München.

Det var ellers tæt på for københavnerne, der kom foran i anden halvleg, men mål fra Jamal Musiala og Mathys Tel sikrede tyskerne sejren til sidst.

Efter kampen holdte Bayern Münchens direktør en tale for spillerne på hotellet, og her var der slet skjulte roser til F.C. København.

– Det var ikke en let kamp i dag, vi kæmpede hårdt for det. Alle, der var på stadion i dag, så, at københavnerne kæmpede for livet. Det gør sejren endnu mere værdifuld, udtalte Dreesen ifølge Kicker.de

Det var Dreesens første kamp i spidsen for Bayern, og den 56-årige direktør var fuld af hyldest til sit hold, som havde vundet på en svær udebane i Parken.

– Mange folk troede da lodtrækningen var på lavet, at det vil blive en nem kamp, men i dag lærte vi, at FCK ikke er en nem kamp hellere.

Mål og Highlights: F.C. Københavns flotte indsats var ikke nok hjemme mod Bayern München

– FCK spillede 0-0 hjemme mod Manchester City og Sevilla sidste år og 1-1 mod Dortmund. Vi indkasserede et enkelt mål. Vi scorede dobbelt så mange mål i dag, som FCK har indkasseret i hele gruppespillet sidste år.

– Så, dobbelthyldest til holdet, sluttede Bayern-bossen på hotellet.

Bayern München spiller også på udebane i næste runde af Champions League, hvor Istanbul og Galatasaray er destinationen.

FCK’s unge løver sejrede over Bayern München efter drama til det sidste

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P