Champions League

Varane spår succes i Champions League: Vi har kvaliteten

Manchester Uniteds Raphael Varane ser ikke, hvorfor klubben ikke skulle kunne vinde Champions League i denne sæson på trods af den vaklende start på sæsonen.

Raphael Varane til pressemøde forud for Manchester Uniteds kamp mod Galatasaray.
Foto: Darren Staples/AFP/Ritzau Scanpix.

Manchester United har tidligere vundet Champions League to gange. Det skete i 1999 og 2008.

Selvom det er 15 år siden, at den engelske storklub senest vandt pokalen med de store øre, så er Uniteds franske forsvarsspiller, Raphael Varane, ikke i tvivl om, at klubben kan levere et godt resultat i denne sæson.

Franksmanden er dog godt klar over, at holdet skal forbedre sig. Men kvaliteten er til stede ifølge Varane.

– Ja, jeg synes, at kvaliteten er der i truppen. Turneringen er svær, for man skal arbejde med hver enkelt detalje. Men vi har en trup fyldt med kvalitet og god mentalitet.

– Vi er nødt til at lave nogle forbedringer, for vi har ikke fået den start på sæsonen, som vi regnede med, men jeg tror stadig på, at vi har kvaliteten til at konkurrere med de bedste hold i verden.

– Jeg synes, at turneringen handler om detaljer, og du er nødt til at være effektiv for at vinde turneringen. I de afgørende momenter mangler vi effektivitet.

– I de sidste momenter mangler vi mere effektivitet, for det er ved få situationer, at vi lukker mål ind, og vi er nødt til at skabe en masse for at score. Det er virkeligheden på topniveau. Du skal være effektiv for at vinde trofæer. Vi har kvaliteten i truppen til at vinde turneringer. Vi er nødt til at se fremad og forbedre os, siger Varane ifølge GOAL.

Manchester United og Raphael Varane møder tirsdag aften Galatasaray hjemme på Old Trafford i sæsonens anden gruppespilskamp.

Her skal “The Red Devils” forsøge at hente denne sæsons første sejr i Champions League oven på 4-3 nederlaget til Bayern München.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P