Mål og Highlights: Frederik Rønnows Union Berlin smed alle pointene på gulvet hjemme mod Braga

Frederik Rønnow og resten af Union Berlin formøblede tirsdag aften en 2-0-føring, da gæsterne fra Braga kom tilbage og vandt opgøret. Se mål og highlights inde i artiklen.

Union Berlin fik besøg af portugisiske Braga i Champions League.

Union Berlin havde vanen tro danske Frederik Rønnow i målet, da portugisiske Braga gæstede den tysk hovedstad i Champions League-regi tirsdag aften.

Her fik hjemmeholdet bragt sig i front efter to mål af Sheraldo Becker i første halvleg, men de portugisiske gæster havde langt fra tænkt sig at give op.

Kort før pausen fik Braga reduceret til 2-1, inden Bruma bankede et flot langskudsmål i mål til 2-2 tidligt i anden halvleg. Dybt inde i dommerens tillægstid fik Braga fuldendt det flotte comeback, da Andre Castro gjorde det til kampens resultat, 2-3.

S. Becker
30′
S. Becker
37′
S. Niakaté
41′
Bruma
51′
Castro
90’+4′
45′
90′

Union Berlin 1-0 SC Braga (Sheraldo Becker, 30′)

Union Berlin 2-0 SC Braga (Sheraldo Becker, 37′)

Union Berlin 2-1 SC Braga (Sikou Niakhate, 41′)

Dette highlight mangler

Union Berlin 2-2 Braga (Bruma, 51′):

Union Berlin 2-3 Braga (Andre Castro, 90+4′):

Mål og Highlights: Kjærgaard og Bidstrups Salzburg fik ørene i maskinen mod Sociedad i Champions League