Mål og Highlights: Kjærgaard og Bidstrups Salzburg fik ørene i maskinen mod Sociedad i Champions League

Mads Bidstrup og Maurits Kjærgaard var begge med fra start I RB Salzburgs Champions League-nederlag til Real Sociedad. Se mål og highlights her.

Salzburg's Danish midfielder #18 Mads Bidstrup (L), Real Sociedad's Spanish defender #03 Aihen Munoz (C) and Real Sociedad's Spanish forward #07 Ander Barrenetxea vie for the ball during the UEFA Champions League Group D football match between Red Bull Salzburg and Real Sociedad in Salzburg, Austria on October 3, 2023. (Photo by BARBARA GINDL / APA / AFP) / Austria OUT

RB Salzburg kunne ikke stille noget op mod Real Sociedad på hjemmebane og tabte 2-0 i Champions League-kampen.

Både Mads Bidstrup og Maurits Kjærgaard startede på banen for hjemmeholdet, men de kunne intet stille op, da Mikel Oyarzabal med en følt inderside bragte baskerne på 1-0 efter syv minutter.

Efter 27 minutter fordoblede Braiz Mendez føringen efter en kontra, efter han vendte to modstandere på vrangen og køligt lagde bolden ind i det lange hjørne. Anden halvleg forløb uden mål, og derfor tog gæsterne en sikker sejr.