Mål og Highlights: Vanvittige Bellingham fortsætter – Real Madrid vinder efter drama i Napoli

Real Madrid-stjernerne var på besøg hos den italienske mesterklub Napoli i Champions League i et vaskeægte drama. Se mål og højdepunkter her.

Real Madrid er på udebanetur til Napoli i Champions League.

Jude Bellingham viste endnu en gang klassen, da Real Madrid vandt 3-2 ude mod Napoli i Champions League.

Hjemmeholdet kom foran efter 19 minutter ved Leo Østigaard, men små ti minutter senere udlignede Vinicius efter oplæg af Bellingham. Kort efter var det Bellingham selv, der scorede til 2-1 efter en flot solotur.

I anden halvleg udlignede Napolis Piotr Zielinski på et straffespark efter 54 minutter, men spanierne løb alligevel med sejren. Med 12 minutter igen blev Napoli-målmanden, Alex Meret, noteret for et selvmål, der sendte de tre point mod den spanske hovedstad.