Champions League

Jens Stage har selv fået ørerne i maskinen – sådan undgår FCK en øretæve mod Bayern

Jens Stage ved, hvor svært det bliver for F.C. København, når hans gamle klub tirsdag møder Bayern München. Alligevel er danskeren fortrøstningsfuld, fortæller han i interview med campo.dk

FCKs Jens Stage og Davit Khocholava efter kampen mellen FC København og PSV Eindhoven i 1/8 finalen i Europa Conference League 2. kamp i Parken torsdag den 17. marts 2022.. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)

Jens Stage tørnede ud for FCK i tre sæsoner, men skiftede sidste år til tyske Werder Bremen.

Derfor ved Stage om nogen, hvad der venter hans gamle klub, når de tirsdag aften står over for Bayern München i Champions League.

Jens Stage har nemlig mødt det tyske storhold tre gange, og her er det blevet til regulære øretæver på både 0-4 og 1-6.

Der venter en svær opgave for FCK, men opskriften lyder alligevel ret simpel.

– Bayern er et af de værste hold at spille imod. Så snart de scorer et mål eller to, så trykker de bare endnu hårdere på speederen.

– Det handler om at forsinke dem i at lave deres første mål, og måske endda helt forhindre det, for ellers kan det blive grimt. Det har jeg prøvet på egen krop, udtaler Jens Stage til campo.dk

Der skal også noget specielt til for at slå FCK på en europæisk aften i Parken.

Jens Stage

Stage glæder sig over, at FCK igen er at finde i det fineste europæiske selskab, og fortæller, at han som hovedregel ser alle kampe med sin tidligere klub.

Specielle europæiske aftener i Parken

Der venter altså lidt af en mundfuld for Jacob Neestrups mandskab, der lørdag tabte 0-2 i Parken, men Jens Stage er alligevel fuld af fortrøsning på københavnernes vegne.

Thomas Tuchel har store roser til overs for Jacob Neestrup forud for mødet i Parken

– Der er et eller andet specielt over europæiske kampe i Parken. Der kan komme nok så gode fodboldhold, men alligevel formår FCK altid at bringe et resultat og en performance, der skaber genlyd.

Bayern München er rejst til København med både Harry Kane, Leroy Sané og de andre stjerner. Stage medgiver da også, at det bliver svært.

– Bayern er noget af det sværeste, man kan løbe ind i, og de ser ualmindelig stærke ud. Men altså, der skal også noget specielt til for at slå FCK på en europæisk aften i Parken.

– Så jeg håber, at FCK kan drille dem, slutter Jens Stage.

Kampen fløjtes i gang klokken 21:00 og vises på både Viaplay og TV3+.

Trupnyt: Neestrup har forsvarsspillere tilbage mod Bayern München

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P