3F Superligaen

Jesper Sørensen imponeret over genopfunden Brøndby-spiller

Han blev hentet til klubben som angriber, men det er som wingback, at Marko Divkovic har fået sit gennembrud i de gule og blå farver. Og hans træner er fuld af lovprisninger.

Jesper Sørensen hylder Divkovic efter Brøndbys sejr over Hvidovre
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Marko Divkovic har foreløbigt spillet 52 kampe i Brøndby-trøjen, men langt de flest har været som angriber og indhopper fra bænken.

I denne sæson er Divkovic flyttet ned på wingbacken, og her har han virkelig fundet sig til rette. Divkovic er startet inde de sidste fem kampe, og er foreløbigt noteret for tre assists denne sæson.

Søndag eftermiddag blev der også tilføjet et mål til sæsontotalen, da Divkovic sparkede den flot ind til 0-1 mod Hvidovre IF.

Og træner Jesper Sørensen er da også imponeret over sin 24-årige kroat.

– Marko er virkelig teknisk dygtig. En tidligere angriber, som har vist sig enormt hurtigt at kunne være også holdbar og solid defensivt, fortalte Sørensen efter kampen til Viaplay.

– Udover det, så har han jo en hurtig og nogle driblefærdigheder, der gør, at han er en håndfuld for enhver modsander at håndtere. I dag spiller han igen en rigtig god kamp.

Eksperter hylder Brøndby-duo efter flot sæsonstart

Omstillingen fra angriber til wingback har nærmest genfødt Divkovic, og hans indsats er både sprunget i øjnene på landets fodboldeksperter og hos kroatens danske træner.

– Det er ret imponerende, at han så hurtigt har kunne gribe den position og spille på det niveau, slutter Brøndby-træneren.

Divkovic, Sørensen og Brøndby IF spiller næste gang i Superligaen søndag den 8. oktober klokken 16:00 mod Viborg FF.

Mål og Highlights: Se Brøndby vinde kampen om Vestegnen – ånder FCK i nakken

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P