Mål og Highlights: Danskerscoring ikke nok for Brentford trods overtal mod Nottingham Forest

Christian Nørgaard kom på måltavlen for Brentford søndag, men det var ikke nok til at hente en sejr ude mod Nottingham Forest. Se mål og highlights inde i artiklen.

Mål og highlights fra Premier League-kampen mellem Nottingham Forest og Brentford.

Brentford ville formentlig gerne have haft mere med fra kampen ude mod Nottingham Forest søndag.

I det 57. minut blev hjemmeholdet således reduceret til 10 mand, og minuttet efter headede Christian Nørgaard sit hold i front.

Bagude og en mand i undertal lykkedes det dog alligevel Nottingham Forest at hente et point, da Nicolas Dominguez fik gjort det til 1-1 i det 65. minut, hvilket også blev kampens resultat.

N. Domínguez
65′
C. Nørgaard
58′

Nottingham Forest 0-1 Brentford (Christian Nørgaard, 58′):

Nottingham Forest 1-1 Brentford (Nicolas Dominguez, 65′):

Dette highlight mangler

Mål og Highlights: Joachim Andersen blev helten for Palace i Manchester United-fiasko