Premier League

Spurs-manager: Højbjerg kommer til at spille meget mere

Pierre-Emile Højbjerg har ikke fået meget spilletid, siden Tottenham-manager Ange Postecoglou kom til klubben i sommer. Men manageren tror på sin danske midtbanemotor.

Ange Postecoglou er sikker på Pierre-Emile Højbjerg kommer til at spille meget mere.
Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

På landsholdet spiller han hver gang, men for Tottenham Hotspur er det foreløbigt kun blevet til 78 minutters spilletid i denne sæson.

Pierre-Emile Højbjerg er ikke blandt Ange Postecoglous foretrukne til startopstillingen, og rygterne gik også i sommers på, at danskeren var på vej væk fra klubben.

Men selv om Højbjerg er startet ude i alle Premier League-kampe denne sæson, så har Ange Postecoglou stadig fidus til danskeren.

Det fortalte manageren efter Tottenhams sejr over Liverpool.

– Pierre vil gerne spille mere, men sådan som holdet er sammensat i øjeblikket, så har han svært ved at komme ind på holdet. Men det holder ham ikke fra at træne hårdt, og for at være fair, så er han skiftet ind i alle kampe indtil nu, fortalte australieren til Viaplay.

Kæmpe VAR-brøler mellem Spurs og Liverpool: Dommerforbund lægger sig fladt ned

– Han er stadig en del af vores hold, og vi har brug for et stærk hold, for vi har ikke en særlig bred trup, og jeg er sikker på, at Pierre kommer til at spille meget mere, slutter Ange Postecoglou.

I lørdagens sejr over Liverpool blev Højbjerg skiftet ind efter 90 minutter.

Næste opgave for Postecoglou, Højbjerg og Tottenham er lørdag den 7. oktober, hvor Luton Town venter på udebane.

Mål og Highlights: Spurs vinder i sidste sekund mod Liverpool

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P