Mål og Highlights: Spurs vinder i sidste sekund mod Liverpool

Tottenham Hotspur var en mand i overtal i over en time, men alligevel var det først i fem minutters overtid, at Spurs tog sejren efter klodset selvmål af Liverpool-forsvarer.

Son har bragt Tottenham foran mod Real Madrid

Tottenham kunne lørdag spille sig på Premier Leagues andenplads med en sejr over Liverpool. Og London-klubben fik da også de bedste forudsætninger for sejr, da Liverpools Curtis Jones fik direkte rødt efter 26 minutter.

Det udnyttede koreanske Heung-min Son små ti minutter senere, da han bragte hjemmeholdet foran 1-0. Og med en mand i overtal, så burde den være hjemme.

Men kort før pausen udlignede Liverpool ved Cody Gakpo, der dog blev skadet i aktionen. Gakpo lod sig udskifte i pausen, og ind kom Diogo Jota.

Portugiseren fik to gule kort på to minutter efter knap 70 minutter, og derfor måtte Liverpool spille resten af kampen med to mand i undertal.

Tottenham havde problemer med for alvor at komme frem til de store chancer, men i den dybe dybe overtid lykkedes det Spurs til allersidst at tage sejren, da Liverpools Joel Matip scorede selvmål på en ellers storspillende Alison Becker.

Tottenham Hotspur 0-o Liverpool FC (Rødt kort, Curtis Jones, 26′)

Tottenham Hotspur 1-o Liverpool FC (Heung-min Son, 36′)

Tottenham Hotspur 1-1 Liverpool FC (Cody Gakpo, 45 +4′)

Tottenham Hotspur 2-1 Liverpool FC (Selvmål, Joel Matip, 90 +6′)