3F Superligaen

Officielt: Viborg forlænger med ungt talent

Superliga-klubben Viborg FF kan fredag eftermiddag fortælle, at man er blevet enige med 18-årige Jakob Vester om en kontraktforlængelse.

Foto: Viborg FF

Viborg FF og Jakob Vester er blevet enige om en kontraktforlængelse.

Det oplyser Kløverklubben fredag eftermiddag på sin hjemmeside.

Jakob Vesters nuværende kontrakt med Viborg FF stod til at løbe ud ved udgangen af indeværende sæson, men nu har de to parter valgt at forlænge samarbejdet, så kontrakten nu løber frem til sommeren 2027.

Og det er en nyhed, der glæder klubbens sportschef Mads Agesen, som har rosende ord til overs for det 18-årige midtbanetalent.

– Jakob er først og fremmest en rigtig dygtig spiller, som har imponeret, når han har været med. Han er hårdtarbejdende, teknisk dygtig og meget ærgerrig, og så er han samtidig en ydmyg person med nogle gode værdier, siger Mads Agesen og fortsætter:

– Han er sulten efter at bevise sig, og selvom han er skadet i øjeblikket, så ændrer det ikke på, at vi ser et stort potentiale i ham, og vi er meget glade for at have ham her på en lang kontrakt. Vi tror meget på Vester, og vi ser frem til at fortsætte udviklingen sammen.

Jakob Vester fik sin debut for Superliga-truppen i Viborg FF i den seneste sæson. I alt er det blevet til seks optrædener på klubbens førstehold.

I forbindelse med opstarten på denne sæson har Vester døjet med en skade, hvilket gør, at han endnu ikke har været i kamp i indeværende sæson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P