LaLiga

FC Barcelona svarer igen: Fordømmer Sevillas uberettigede og upassende angreb

FC Barcelona svarer nu igen på den melding, der fredag eftermiddag blev udsendt fra Sevilla i forhold til Negreira-sagen.

Barcalona har tjent kassen i 2022/23.

Der er ikke ligefrem god stemning mellem FC Barcelona og Sevilla.

De to klubber støder fredag aften sammen i LaLiga, og i den forbindelse meldte Sevilla tidligere fredag ud, at man ikke ville have repræsentanter for klubben til stede på lægterne. Det skyldes efter eget udsagn, at klubben foragter den catalanske storklub indblanding i Negreira-sagen.

Det er ikke faldet i god jord hos FC Barcelona, der nu også er kommet med en officiel udmelding oven på Sevillas udmelding tidligere på dagen.

– FC Barcelona ønsker offentligt at vise sin fordømmelse af Sevilla FC’s uberettigede og upassende angreb, efter at klubben i dag nægtede at deltage i den institutionelle frokost blandt direktørerne forud for dagens kamp mellem de to hold. Ydermere har Sevilla udsendt en officiel melding, hvori klubben viser sin “indignation og fordømmelse over den praksis, der blev udført af tidligere FC Barcelona-direktører nævnt i Negreira-sagen”.

– Hos FC Barcelona mener vi, at dette er et angreb mod den catalanske institution og en uacceptabel forseelse. Sevilla FC’s holdning (til Negreira-sagen, red.) foregriber tydeligvis de kendsgerninger, der endnu ikke er blevet fastslået i nogen som helst form.

– Sevilla FC’s holdning forekommer ulogisk i betragtning af, at man på den ene side ignorerer uskyldsformodningen og på den anden side nægter FC Barcelona retten til et forsvar i den juridiske proces, som i øjeblikket er i gang. I lyset af denne uacceptable og uberettigede position fra Sevilla FC, mener vi nu, ​​at alle institutionelle forbindelser med institutionen fra Sevilla er blevet afbrudt, indtil Sevilla får rettet op på dagens handling, lyder det i erklæringen.

Barca præsenterer enormt overskud

De to LaLiga-mandskaber møder hinanden fredag klokken 21:00 i Barcelona. Kampen er således allerede fløjtet i gang.

Opgøret kan følges direkte på TV2 SPORT X og TV2 PLAY.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P