3F Superligaen

Brøndby-boss før Hvidovre-opgør: Disse faldgruber skal vi undgå

Ifølge Brøndby-cheftræner, jesper Sørensen, så er der en række faldgruber, som BIF-spillerne skal være opmærksomme på frem mod mødet med Hvidovre IF.

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Brøndby IF har fået en ganske fin start på sæsonen.

Klubben har hentet 18 point i de første ni spillerunder i Superligaen, og indtager skrivende stund en fjerdeplads i Superligaen med blot fire point op til ligaens duks fra F.C. København.

Selvom de blå-gule fra vestegnen sejrede sikkert med 3-0 i midtugens Pokal-opgør mod Hellerup IK, så sidder sidste uges derby-opgør mod FCK stadig i baghovedet på klubbens cheftræner Jesper Sørensen. Derfor gælder det ifølge ham om at revanchere sig, når klubben gæster Pro Ventilation Arena og Hvidovre på søndag.

I et interview med Discovery+ fortæller Jesper Sørensen, at han overordnet set ser rigtig gode takter fra sine spillere. Mod rivalerne viste spillerne, at de kunne være med på højeste niveau herhjemme.

Det ændrer dog ikke ved, at det bliver en svær kamp mod Hvidovre IF i weekenden. Selvom oprykkerne blot har hentet tre point i ni kampe, så har de ifølge Jesper Sørensen været fint med i de fleste kampe. Derfor skal hans spillere også være opmærksomme på faldgruberne mod Hvidovre IF.

– Faldgruberne mod Hvidovre IF er selvfølgelig, at man ikke får sat det tempo i kampen, som er nødvendigt for, at man over tiden i kampen bliver det dominerende og bedre hold. Og så er det selvfølgelig en faldgrube, hvis ikke man går ud og tager ansvaret for at være det hold, der prøver at komme til at skabe og dominere kampen. Samtidig må vi ikke tro, at Hvidovre bare er et hold, man kan køre over, fortæller Jesper Sørensen til Discovery+ og fortsætter:

– Det vi skal, det er, at vi skal gå ud og prøve at se, om vi kan få skabt et tempo i kampen og selv kan komme til at sætte det tempo i kampen, som gør, at vi tror på, at vi kan få overtaget. Vi skal have sat et tempo i kampen, der gør, at vi tror på, at kampen vipper til vores fordel.

Peter Lassen om Hvidovres møde med Brøndby: Som at spille mod sin bror

De seneste fem opgør mellem Hvidovre IF og Brøndby IF har alle været venskabskampe. Her har begge hold sejret to gange, mens resultat har været uafgjort en enkelt gang.

Nu gælder det tre point. Superliga-kampen mellem Hvidovre IF og Brøndby IF fløjtes op søndag klokken 16:00. Opgøret kan følges direkte på 6’eren og Discovery+.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P