Serie A

Efter ‘ydmygende’ video: Napoli undskylder overfor stjerne

Stjerneangriberen har lidt noget af et tillidsbrud til sin klub. Nu undskylder Napoli for en ydmygende video på det sociale medie TikTok.

Napoli's Nigerian forward #09 Victor Osimhen kicks the ball during the UEFA Champions League 1st round day 1 group C football match between SC Braga and Napoli at the Municipal stadium of Braga on September 20, 2023. (Photo by CARLOS COSTA / AFP)

Napoli undskylder for en video på det sociale medie TikTok, hvor der blev gjort grin med Victor Osimhen.

Det skriver klubben på sin hjemmeside.

De italienske mestre skriver, at intentionen med videoen aldrig var at krænke eller lave sjov med Victor Osimhen. Der understreges, at TikTok er et medie, hvor alting skal tages med et gran salt.

– Det er generel viden, at der på sociale medier og især TikTok gøres brug af udtrykningsfuldt sprog, hvor videoerne er lavet med en kreativ tilgang, uden der er nogen intention om at håne nogen – i dette tilfælde Osimhen.

– Men, hvis Victor har følt nogen krænkelse mod ham, var dette ikke meningen, lyder det fra Napoli.

Man tror det er løgn: Manchester United slår vanvittig rekord

Klubben lægger vægt på, at Osimhen er en meget værdifuld spiller, hvilket også blev understreget i sommerens transfervindue, hvor Napoli afviste alle bud på den nigerianske bomber.

Victor Osimhen har i alt spillet 108 kampe for Napoli i alle turneringer. Her er det blevet til 63 scoringer og 15 oplæg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P