Premier League

Medie: Engelsk rigmand vil tage hånd om minoritetsejere – tilpasser sit bud på Manchester United

Sir Jim Ratcliff er tilsyneladende klar med et nyt bud på Manchester United, der har været åben for salg siden november 2022.

Jim Ratcliffe har budt på Manchester United.
Foto: REUTERS/Eric Gaillard.

Måske sjette gang er lykkens gang for den engelske rigmand Sir Jim Ratcliff.

INEOS-ejeren har været meldt interesseret i Manchester-klubben igennem længere tid, hvor han også har afgivet flere bud. Og nu skulle den engelske gentleman være klar med yderligere et forsøg på at overtage klubben fra den amerikanske familie Glazer.

Det skriver den engelske avis ‘Bloomberg‘ .

Sir Jim Ratcliffe vil nu tilpasse sit bud på Manchester United for at imødekomme minoritetsaktionærernes bekymringer, og han håber på en accept i den kommende proces. Flere af minoritetsejerne er ifølge mediet Lindsell Train, Ariel Investments LLC og Eminence Capital.

Ratcliffe, der er en af Storbritanniens rigeste personer, vil blandt andet i sit reviderede tilbud acceptere, at Glazer-familien også kan beholde en mindre del af deres aktier, ligesom han – modsat Sheikh Jassim bin Hamad al-Thani som også har budt på klubben – er villig til at se på hvordan mindre ejere er sikret i en overtagelse.

Mål og Highlights: Manchester United bankede Crystal Palace

Ratcliffes reviderede bud kommer fem måneder efter hans tidligere ‘endelige tilbud’.

Sheikh Jassim har tidligere afgivet flere bud på klubben, hvor det sidste lød på hele seks milliarder pund. Men altså mod at overtage klubben helt.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P