Dansk Fodbold

Jens Stage havde håbet på Lysengs anlæg fremfor Ceres Park

Jens Stage har spillet for både IF Lyseng og F.C. København, der onsdag aften møder hinanden på Ceres Park. Og det ærgrer Werder Bremen-spilleren, at kampen ikke spilles på Lysengs anlæg.

Jens Stage havde håbet på Lysens træningsanlæg i stedet for Ceres Park.
Foto: Annegret Hilse/Reuters/Ritzau Scanpix

Som 15-årig løb Jens Stage rundt på IF Lysengs baner i det sydlige Aarhus, uvidende om, at han seks år senere skulle skifte til mægtige F.C. København.

Onsdag aften bindes der så en foreløbig krølle på halen for Jens Stage, når barndomsklub møder storklubben. Endda på en anden af Stages tidligere hjemmebaner, nemlig Ceres Park i Aarhus.

Og netop beslutningen om at flytte kampen ind på Ceres Park kan godt få sportslige konsekvenser, fortæller Jens Stage til campo.dk

– Uden at skulle forklejne Lyseng, så tror jeg den spinkle chance, de havde på forhånd, den er blevet endnu mere spinkel af, at de skal spille på Ceres Park, fortæller Stage.

Stod det til Stage, skulle kampen have været spillet på Lysengs anlæg i Aarhus-forstaden Højbjerg.

– Jeg havde personligt håbet, de skulle have spillet på Lysengs anlæg, også fordi det er lidt mere romantisk. Det havde været helt kanon.

– Og måske, der var nogle af FCK-spillerne der også lige vil kigge en ekstra gang på banen og tænke “arg, den er set bedre.”

Besøger stadig barndomsklubben

Jens Stage tørner i dag ud for tyske Werder Bremen, og derfor er besøgene i barndomsklubben ikke helt så hyppige, som de har været. Men den danske Bundesliga-spiller har bestemt ikke glemt, hvor han kommer fra.

– Da jeg spillede i København var jeg nok ude en gang om året ude og kigge i Lyseng. Nu, hvor jeg er hernede, så har det været svært. Så det er noget tid siden, men når chancen den byder sig, så kommer jeg.

Selvom følelserne for IF Lyseng stadig er varme, så levner han ikke sin gamle barndomsklub mange chancer mod Superligaens aktuelle førerhold.

– Om de (F.C. København, red.) kommer med første-, anden- eller tredjekæde, så synes jeg, det er toppen af Superligaen. Det bliver en mundfuld, men uanset resulatet, så bliver det en kæmpe oplevelse for Lyseng-spillerne.

– Jeg håbe, de kan give FCK noget konkurrence. Så lad os sige 3-1 til FCK og så hepper vi videre på begge hold efter i aften, slutter Jens Stage.

Kampen mellem IF Lyseng og F.C. København fløjtes i gang klokken 19:45, og den kan ses på TV3+ og Viaplay.

Lyseng-angriber har vundet over Neestrup før: Den står 1-0 til mig

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P