Premier League

Efter 12 år i United stoppede han i klubben denne sommer – nu starter ny rejse i fodboldverdenen

Phil Jones har lagt tiden som aktiv spiller i Manchester United bag sig. Nu går han efter et andet job i fodboldverdenen - denne gang på ledelsesgangen.

Phil Jones tager kursus i at være sportsdirektør
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Fra 2011 til 2023… 12 år.

Så længe var Phil Jones tilknyttet Premier League-storklubben Manchester United.

Efter 229 kampe for Uniteds førstehold markerede denne sommer slutningen for samarbejdet mellem Phil Jones og Manchester United.

Og trods sine blot 31 år på bagen, så tyder meget på, at Phil Jones ikke som udgangspunkt har planer om at fortsætte med fodbolden – i hvert fald ikke som aktiv fodboldspiller.

Men selvom det umiddelbart ikke ser ud til, at en ny kontrakt som professionel fodboldspiller venter rundt om hjørnet for Phil Jones, så har han andre jern i ilden, der sikrer ham en fortsat fremtid i fodboldens verden.

Den tidligere Manchester United-spiller fortæller således på sin Instagram, at han har tilmeldt sig et globalt sportsdirektørkursus på PFA Business School, som er det engelske fodboldforbunds egen skole.

Samtidig oplyser Phil Jones, at han på samme tid agerer træner i ‘klubben der har givet ham så meget’, Manchester United, hvor han arbejder på at få A-trænerlicens.

Mål og Highlights: Manchester United bankede Crystal Palace

Phil Jones skiftede til Manchester United fra Blackburn tilbage i sommeren 2011. Det blev til 229 kampe i United-trøjen med seks mål og 10 assists til følge.

I sin United-tid var Jones blandt andet med til at vinde Premier League-trofæet, FA Cuppen, Carabao Cuppen, Europa League og den engelske Super Cup.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P