Dansk Fodbold

Det store pokaloverblik: Superligaklubberne klarede frisag – flere var pressede undervejs

Samtlige superligaklubber spillede sig videre i Pokalen onsdag aften, men flere af dem var i store problemer undervejs.

Torsdag aften var der lodtrækning i Pokalen. Se hvem der møder hinanden i fjerde runde af Oddset Pokalen her.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Torsdagens pokalkampe er nu fløjtet af.

Her var intet mindre end syv superligaklubber i aktion i de i alt otte pokalkampe.

Mens F.C. København satte klubrekord og sejrede med hele 9-0 i sin pokalsejr over IF Lyseng, gik det langt fra helt så problemfrit for nogle af de øvrige klubber fra landets bedste række. Få overblikket nedenfor.

Aarhus Fremad 1-2 FC Helsingør
Onsdagens første pokalkamp bød på et opgør mellem et tophold i 2. division og et bundhold fra NordicBet Ligaen. Det afspejler resultatet også, hvor det var de øverst rangerende gæster fra Helsingør, der lige akkurat fik hevet en sejr i land.

B.93 4-5 Randers FC
Randers FC mødte den ene af to oprykkere til NordicBet Ligaen i form af B.93. Her endte opgøret 3-3 i ordinær spilletid, inden det blev 4-4 i den forlængede spilletid. Randers FC undgik dog fadæsen, da det blev kronjyderne, som trak sig ud af duellen fra 11-meterpletten som sejrsherre.

HIK 0-3 Brøndby IF
For lidt mindre end et år siden fik Brøndby end gedigen lussing på 4-0 mod Aarhus Fremad på Riisvangen. Hellerup-klubben HIK formåede dog ikke at gentage ligakonkurrentens succes fra forrige efterår, og Brøndby sejrede i stedet med 3-0 på Brøndby Stadion.

Næstved BK 0-2 FC Midtjylland
FC Midtjylland fik bragt sig tidligt i front, og efter et rødt kort til Næstved i det 39. minut, lignede det en sikker sejr til gæsterne. Alligevel skulle midtjyderne vente helt til anden halvlegs tillægstid, før Franculino cementerede sejren med sin scoring til 0-2.

Esbjerg fB 3-4 Viborg FF
2. divisionsklubbens tophold, Esbjerg fB, var lige ved at tvinge Viborg FF ud i forlænget spilletid. Den grønklædte klub fra domkirkebyen fik dog afværget til allersidst, da Nigel Thomas gjorde det til 3-4 i anden halvlegs tillægstid.

Thisted FC 1-3 Silkeborg IF
Silkeborg skulle op imod Thisted, der i forrige sæson drillede F.C. København noget så gevaldigt. Her så historien kortvarigt ud til at kunne gentage sig, da det undertippede hjemmehold kom i front efter 17 minutter. Tre minutter senere fik Silkeborg dog udlignet, og ved pausen stod der 1-3 i gæsternes favør, hvilket også blev resultatet.

IF Lyseng 0-9 F.C. København
F.C. København var foran med 0-5 efter 27 minutter af kampen på Ceres Park. Efter 50 minutters målløs fodbold kom der gang i scoringsmaskinen igen, og opgøret endte med en rekordstor 0-9-sejr til F.C. København.

Lyseng-angriber har vundet over Neestrup før: Den står 1-0 til mig

Både AGF og FC Nordsjælland skal i aktion i Oddset Pokalen torsdag.

Her møder de henholdsvis Nykøbing FC og Kolding IF.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P