Brøndby undgik gentagelse: Sikkert videre i Pokalen – Suzuki med første mål

Brøndby er videre i Pokalen, efter det onsdag blev til en kontrolleret 3-0-sejr over HIK hjemme på Brøndby Stadion.

Brøndby IF spillede sig sikkert videre i Oddset Pokalen med en sejr over HIK

For lidt mindre end et år siden gik det helt galt for Brøndby.

Her aflagde man visit på Riisvangen i Aarhus, og med sig hjem fik man et exit fra Pokalen og en syngende 4-0-lussing af 2. divisionsklubben Aarhus Fremad.

Onsdag aften skulle der så spilles pokalbold på ny, da endnu en 2. divisionsklub bød Brøndby op til dans.

Modstanderen var denne gang Hellerup-klubben HIK, der efter eget ønske havde fået rykket opgøret til Brøndby Stadion.

Kampen blev dog lukket relativt tidligt, da Brøndby først gjorde det til 1-0 i det 19. minut, inden det to minutter senere også blev til 2-0 for favoritterne.

Første scoring stod Yuito Suzuki for, og han fik dermed noteret sig for sin første scoring i Brøndby-trøjen.

Kort efter var det så Oscar Schwartau, som har hungret efter at få chancen for at vise sig frem, der gjorde det til 2-0.

Efter en times spil blev kampen lukket og slukket, da HIK-keeper Emmanuel Ogura, der i forvejen havde stået en mindre heldig kamp, lukkede og slukkede ved at bokse bolden i eget mål.

Comebacket udeblev: Forrige sæsons Brøndby-bødler ude af Pokalen

Undervejs i opgøret blev der også givet debut til 17-årige Clement Bischoff, hvilket så ud til at passe de fremmødte Brøndby-fans ganske godt.

Clement Bischoff er den tidligere Brøndby-spiller Mikkel Bischoffs nevø.

Også nyindkøbet Mateusz Kowalczyk blev skiftet ind til sin debut i Brøndby-trøjen.

Brøndby IF spiller næste gang søndag ude mod Hvidovre IF i Superligaen.