3F Superligaen

Stort internationalt medie: FCK-talent bliver en stjerne

Roony Bardghji blev F.C. Københavns helt store helt i derbyet mod Brøndby senest. Ifølge The Athletic, kan det ikke gå anderledes, end at den unge FCK'er bliver en stjerne i fremtiden.

Roony Bardghji bliver en stjerne i fremtiden, mener The Athletic.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Han bliver en stjerne.

Roony Bardghji blev søndag den helt store helt for F.C. København, da han i derbyet på Brøndby Stadion blev skiftet ind og scorede to mål i 2-3-sejren over ærkerivalerne.

Det er i sig selv en imponerende bedrift, men læg dertil hans alder på blot 17 år – og så er det faktisk ganske exceptionelt. Også selvom man tit glemmer, at han kun er 17 år. Han har jo ‘været med så længe allerede’.

Det store og internationale medie The Athletic har skrevet en lang reportage om søndagens derby mellem Brøndby og FCK – hvor det anerkendte medie var til stede på stadion – og den unge svenskers præstation kunne naturligvis ikke overses.

– Roony Bardghji bliver en stjerne. Han har allerede fanget opmærksomheden fra alle storklubber i Europa, og et sted på stadion, som ved alle andre kampe, han spiller, er en koloni af talentspejdere travlt optaget af at tage notater af endnu en kamp, som han så afgjort fik ændret.

– Bardghji er stadig kun 17. Født i Kuwait og nu en repræsentant for Sverige, er han et ualmindeligt spændende talent. Da han scorer med fem minutter tilbage, fejrer han det med den ‘swagger’, som FCK’s fans elsker ved deres klub.

– Han scorer i hjemmebaneenden, hvor bolden gik i mål efter at have ramt målmandens ben, inden han løber ud til det ene hjørne, så tæt på Sydsiden som han tør, og udfører et ekstravagant buk foran dem. Det er fabelagtigt frækt – og det ved han godt.

– Det bliver værre for Brøndby. De syder og koger stadig over Bardghjis jubelscene, da han, i det 89. minut, vinder kampen. Han opfanger en løs bold ved bagerste stolpe, som han sender i mål. Bardghji sprinter væk. Der er ingen indøvet jubelscene denne gang. I stedet løber han mod FCK-bænken og de mange trænere og udskiftere, som vælter ud på banen.

– Han har lige vundet derbyet. Det ved de, skriver The Athletic blandt andet i sin lange reportage fra søndagens derby.

Du kan læse hele reportagen HER.

Politiet er skuffet over FCK’s fans: Det er noget svineri

Roony Bardghji blev i 2021 den tredjeyngste debutant i Superligaens historie. Han er den yngste i F.C. Københavns historie.

I denne sæson står han noteret for seks mål i ni kampe i Superligaen. I alt har han scoret 11 gange i 56 kampe for FCK.

Hans nuværende kontrakt strækker sig frem til udgangen af 2025.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P