FC Barcelona med pointtab mod Mallorca

FC Barcelona kom tirsdag aften på arbejde på udebane mod Mallorca, der for alvor bed fra sig mod de forsvarende spanske mestre.

FC Barcelona var i problemer mod Mallorca tirsdag aften

Tirsdag aften var der La Liga på programmet, da Mallorca tog imod de forsvarende spanske mestre fra FC Barcelona.

FC Barcelona havde inden kampen vundet sine seneste kampe seks kampe, og derfor kunne man forvente, at de gik ind til tirsdagens opgør med selvtilliden i orden.

Det blev dog ikke en nem opgave, da Mallorca bed fra sig. Mallorca endte på en flot niendeplads i sidse sæson, og det var også hjemmeholdet, der kunne bringe sig foran efter otte minutter på et mål af Vedat Muriqi efter et mindre forsvars-kollaps af FC Barcelona, der startede med Andreas Christensen på bænken.

Det lykkedes brasilianske Raphinha at bringe Barcelona tilbage i opgøret med et flot langskudsmål efter 41 minutter. Glæden var dog kort, da Mallorca atter bragte sig foran i første halvlegs tillægstid på mål af Abdon Prats.

Efer 65 minutter blev Lamine Yamal nedlagt i feltet, og Barca-spillerne håbede på et straffespark. Efter et længere VAR-gennemsyn klarede Mallorca dog frisag, og Barcelona fik ikke straffespark.

Med et kvarter tilbage af kampen fik FC Barcelona udlignet til 2-2 ved et mål af de 20-årige Fermin Lopez, og derfor var der spædning helt til det sidste.

FC Barcelona pressede hårdt på i kampens sidste minutter for at få det sejresgivende mål, men det kom ikke. Og da det heller ikke lykkedes Mallorca at score, endte kampen 2-2.

Det betyder, at Barcelona ligger alene på førstepladsen i La Liga med et enkelt point ned til Girona og to ned til Real Madrid, der begge spiller onsdag.