Premier League

Medie: Manchester United vil ofre André Onana – målmand i LaLiga skal tage pladsen

Den fremragende slovenske målmand, Jan Oblak, som for nylig forlængede sin kontrakt med Atlético, ser ud til at være i Manchester Uniteds søgelys. Det skriver spansk fodboldmedie.

Jan Oblak rygtes til Manchester United, der vil af med Onana
Foto: Ritzau / Scanpix / Oscar Del Pozo/AFP
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

André Onana har ikke fået en tilfredsstillende start på karrieren på Old Trafford.

Derfor skulle Manchester United være klar til at handle en anden målmand ind i vinterens transfervindue. Det skriver det spanske medie Fichajes.

Og det er ingen ringere end Atlético Madrids rutinerede og stærke målmand Jan Oblak, Erik ten Hag har udset sig som afløser.

Spekulationer om en mulig exit for Oblak er opstået på grund af klausuler i den slovenske målmands kontrakt med Atlético, som altså potentielt set åbner op for en transfer.

Selvom han for nylig forlængede sin kontrakt, mener mediet, at Atlético er forpligtet til at forhandle på grund af en frikøbsklausul. Ifølge Fichajes insisterer Atlético på ikke at sælge for mindre end 50 millioner euro.

Frigivelsesklausulen skulle være en smule højere.

Jan Oblak har angiveligt givet sin accept til at forhandle skiftet igennem, men en potentiel overgang vil ifølge Atlético være bedst ved sæsonens afslutning. Så nogle spændende forhandlinger skal finde sted nu.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P