3F Superligaen

Vallys åbner op: Oplever hvor fed den her klub er

Nicolai Vallys har været Brøndby IFs helt store profil i de første otte kampe af Superligaen. Han føler, han har vundet fansenes tillid.

Brøndbys Nicilai Vallys jubler, efter han har scoret til 0-3 under superligakampen mellem AGF og Brøndby IF i Aarhus søndag den 17. september 2023.. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)

Han har været en af Superligaens helt store profiler i de seneste sæsoner.

Alligevel har det været svært for den Østerbro-fødte Nicolai Vallys at føle sig inde i varmen hos Brøndby IFs fans, men det er vendt nu.

Det fortæller han i interview til Viaplay forud for storkampen mellem Brøndby IF og F.C. København søndag eftermiddag.

– Jeg føler for alvor, at jeg oplever, hvor fed den her klub er på en helt anden måde nu. Jeg føler, jeg har vundet en masse tillid hos vores fans, så det er nok nu, jeg for alvor rigtigt får den fulde “Brøndby-oplevelse”, fortæller Vallys til Viaplay.

Tidligere på sæsonen blev Nicolai Vallys matchvinder, da han scorede Brøndbys eneste mål i 0-1 sejren ude mod FC Midtjylland. Efterfølgende blev Vallys hyldet af de mange medrejsende fans, og det var et særligt øjeblik for den 27-årige profil.

– Fantastisk. En stor dag, og jeg kunne da også godt mærke inde i min krop, at det betød rigtigt meget. Der lettede sig noget på en eller anden måde, som jeg måske havde pakket lidt væk, og som jeg ikke troede var det.

– Det var skønt, og jeg blev meget rørt, udtaler Nicolai Vallys.

Vallys er en del af dét Brøndby-mandskab, der søndag klokken 14 spiller lokalopgør mod rivalerne fra F.C. København.

Er Brøndby guldbejlere? Jesper Sørensen kigger ikke på tabellen… endnu

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P