Benfica-dansker på tavlen i ny sejr

Alexander Bah åbnede ballet, da Benfica søndag aften sejrede med 1-3 ude mod Portimonense.

Alexander Bah scorede for Benfica i sejren over Portimonense.

Benfica sejrede søndag aften for femte gang i streg i Liga Portugal, da Portimonense blev slået med 1-3.

Her var danske Alexander Bah at finde fra start, hvilket hurtigt gav afkast for den portugisiske storklub.

Således var opgøret kun nået ind i sit femte minut, inden landsholdsbacken fik bragt Benfica i front med 0-1.

Den danske back tog ved scoringen et løb gennem kæderne, hvorefter han modtog bolden udenfor feltet i højre side og med et flot skud sendte den i mål. Det er danskerens blot andet mål i Benfica-trøjen.

12 minutter senere fordoblede Petar Musa føringen for Benfica, og stillingen ved pausen var 0-2.

I det 56. minut fik Portimonense reduceret til 1-2, men allerede 10 minutter senere bragte David Neres gæsterne foran med 1-3, hvilket altså også blev kampens resultat.

Mareridtskamp for Ajax-dansker: Flået ud efter en halv time af hollandsk derby

Casper Tengstedt var med på Benfica-bænken, og blev først skiftet ind i tillægstiden.

Alexander Bah blev skiftet ud i pausen.

Med sejren kravler Benfica op på andenpladsen i den bedste portugisiske række, hvor man er et enkelt point efter Porto på førstepladsen.