Miraklet udeblev for Celta Vigo – Barça-comeback til allersidst

Det var lige ved og næsten for Celta Vigo, da de lørdag aften tabte til FC Barcelona efter et sent comeback.

Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

Tre mål de sidste ni minutter.

Efter at være kommet bagud med to skulle FC Barcelona blot bruge ni minutter på at levere comebacket og vende kampen til 3-2.

Kampen første mål blev scoret af Jørgen Strand Larsen, der udplacerede Marc-André ter Stegen i Barça-målet efter 19 minutter.

Den anden scoring kom efter 76 minutters spilletid, da Anastasios Douvikas gjorde det onde ved catalanerne og lukkede kampen… troede han.

For herfra gik det stærkt. Robert Lewandowski scorede i det 81. minut efter en flot chip-aflevering af Joao Felix.

Fire minutter senere var det igen Lewandowski, og nu var kampen igen helt åben.

Officielt: Xavi forlænger med Barca

Lige indtil Joao Cancelo tog det rigtige løb ind mod Celta-målet, hvor et perfekt aflevering fra Gavi fandt vej til Cancelo, der kunne stikke kæppen godt og grundigt i hjulet på Celtas sejrsdrømme.

Dermed overtager Barça førstepladsen fra Girona, før Madrid-derbyet løber af stablen søndag.

Du kan som altid få det fulde overblik over de kampe, der bliver vist i TV og streaming i Campos TV Guide.