Premier League

Medie: Brentford vil hente endnu en landsholdsdansker

Endnu en landsholdsdansker har angiveligt kurs mod den engelske Premier League og danskerklubben Brentford.

Brentford vil købe Jonas Wind
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Mathias ‘Zanka’ Jørgensen, Mads Roerslev, Christian Nørgaard, Mathias Jensen og Mikkel Damsgaard.

Danskere skulle man mene, at der var nok af i Premier League-klubben Brentford. Alligevel skulle klubben nu være på jagt efter en ny dansk tilføjelse til truppen.

Således beretter 90min sent fredag aften, at Thomas Frank og co. skulle have endnu en dansk landsholdsspiller i kikkerten frem mod transfervinduet til januar.

Brentford-toppen skulle være gået i gang med at forberede sig på en fremtid uden klubbens bomber, Ivan Toney, som i disse dage rygtes til flere topklubber i Premier League.

Derfor skal der hentes en ny angriber ind allerede i vinterens transfervindue. Og her skulle Jonas Wind eftersigende være blandt de øverste kandidater på Thomas Franks ønskeliste.

Mediet beretter således, at Jonas Wind skulle være et varmt emne i danskerklubben. Det samme skulle også AZ Alkmaars græske angriber, Vangelis Pavlidis, være.

Følg Campo på Facebook

Jonas Wind har tørnet ud for Wolfsburg, siden han skiftede til klubben fra F.C. København tilbage i januar 2022.

I alt er det blevet til 45 kampe for klubbens førstehold, hvor han har bidraget med 17 mål og tre assists. I denne sæson har den 24-årige angriber fået ekstra vind i sejlene og er startet sæsonen med imponerende seks mål i fem kampe.

Jonas Wind er i skrivende stund fortsat på kontrakt i Wolfsburg frem til sommeren 2026.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P