Europæisk Fodbold

Officielt: Brian Riemer forlænger med Anderlecht

Den danske Anderlecht-cheftræner, Brian Riemer, er nået til enighed med den belgiske storklub om en kontraktforlængelse.

Brian Riemer forlænger kontrakten med Anderlecht.
Foto: Anderlecht

Brian Riemer forlænger opholdet i Anderlecht.

Det står klart fredag aften, hvor klubben har offentliggjort nyheden om, at man har valgt at forlænge aftalen med den danske cheftræner.

klubbens hjemmeside oplyses det, at parterne er blevet enige om en ny aftale, der nu løber frem til sommeren 2026. Dermed forlænger Riemer sin kontrakt med klubben med to år, da den nuværende kontrakt mellem parterne stod til at udløbe til sommer.

Det oplyses, at begge parter har været glade for samarbejdet, der startede tilbage i december 2022. Her skiftede Brian Riemer til Anderlecht fra en stilling som assistenttræner i Brentford.

Derfor har det ifølge klubbens danske sportsdirektør Jesper Fredberg været naturligt at forlænge aftalen yderligere.

– Vi er fortsat i gang med at bygge på et projekt i Anderlecht, som strækker sig på længere sigt. Vi ved, hvor vi vil hen med Brian, og derfor er det også vigtigt at skabe stabilitet og kontinuitet.

– Vi sætter pris på Brians hårde arbejde og engagement, og vi glæder os til at tage de næste skridt med ham i spidsen for holdet, fortæller Jesper Fredberg.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Også Brian Riemer selv er godt tilfreds med, at aftalen om at forlænge opholdet i den belgiske traditionsklub er faldet på plads.

– Jeg er glad for den tillid, klubben har vist. Vi er kun i begyndelsen af ​​en rejse, hvor vi vil forbedre holdet skridt for skridt, og vi har en klar vision om, hvor vi vil hen. Jeg ser frem til at fortsætte rejsen med holdet og klubben.

Brian Riemer har indtil videre stået i spidsen for Anderlecht i 31 kampe. Her har han sikret klubben et pointsnit per kamp på 1,61. Efter de syv første spillerunder i denne sæson indtager Anderlecht en delt førsteplads i den belgiske liga med KAA Gent – Gent har dog en kamp i hånden.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P