Den tidligere Brøndby-keeper diskede onsdag aften op med en fantastisk redning for Leicester.

Mads Hermansen diskede op med en fantastisk redning onsdag aften.

Mads Hermansen skiftede denne sommer Brøndby og Danmark ud med Leicester og England.

Og den danske målmand er kommet forrygende fra land i det engelske, hvor han og holdkammaraterne senest var i aktion onsdag aften, hvor det blev til en vigtig sejr over Norwich.

Det var en duel mellem to af forhåndsfavoritterne til at rykke op i Premier League, og de to hold var inden opgøret blot to point fra hinanden. Leicesters Kelechi Iheanacho tog sig sikkert af et straffespark og scorede kampens første mål i første halvleg, mens Kasey McAteer scorede til 2-0 i kampens døende minutter. Mads Hermansen havde dog også en stor aktie i 2-0 sejren.

Den tidligere Brøndby-keeper diskede nemlig op med en fantastisk redning med lidt under 20 minutter tilbage af kampen.

Du kan se Hermansens flotte redning øverst i artiklen.

Leicester rykkede med onsdagens sejr op på andenpladsen med 18 point, men Norwich må tage til takke med en femteplads – nu fem point bag Leicester City. Preston North End er indehaveren af førstepladsen, hvor danske Mads Frøkjær har fået spilletid i alle Prestons kampe.

Hermansen takker Brøndbys fans: Støtten har været uundværlig