Oliver C og Fiorentina smed sejren i Belgien

Oliver Christensen startede torsdag aften inde for Fiorentina i Conference League-kampen mod Genk. Her smed de gæstende italienere de tre point til sidst.

Fiorentina Logo

Fiorentina havde Oliver Christensen med i startelleveren, da man gæstede Genk i Conference League-gruppespillet.

Kampen endte 2-2 efter et sent drama på Cegeka Arena i Belgien.

Fiorentina fik en drømmestart på kampen, da forsvarspilleren Luca Ranieri efter et hjørnespark bragte Fiorentina på 1-0 med et hovedstød.

Glæden varede dog kun i fem minutter, da hjemmeholdets Andi Zeqiri passerede Christensen i målet og udlignede.

Luca Ranieri var dog slet ikke færdig med at lege angriber. Efter 23 minutter havde italienerne igen hjørnespark, og efter et VAR-tjek kunne han kalde sig dobbeltmålscorer.

Med fem minutter igen af kampen så det ud til, at Fiorentina kunne tage tre point med hjem til Italien. Det var indtil Genk beviste, at man også kunne score på hjørne. Her var det Bilal El Khannous, som blev helten og sikrede en pointdeler i Belgien.